Nytt i podden: I vårt sista avsnitt pratar vi om vikten av goda grannar

Den 15 mars lanseras OECD-studien vid en konferens i Göteborg – The Rise of City Networks and Megaregions. Funderar du redan nu på vad OECD har kommit fram till? Vad som är värdet av en megaregion, vilken potential och vilka svagheter som finns i Västra Skandinavien? Då ska du lyssna på detta fjärde och sista avsnitt av Megapodden.

I detta avsnitt diskuterar vi OECD:s slutsatser och hur kan studien komma att användas tillsammans med projektledaren för Västsverige Tomas Ekberg. Projektledarna Madeleine Nilsson (Skåne) och Jon Moxnes Steineke (Oslo, Akershus och Östfold) bidrar med sina reflektioner över hur vi tillsammans i Västra Skandinavien tar arbetet vidare. Alla detaljer avslöjas förstås inte i detta avsnitt så boka in den 15 mars för att ta del av OECD-rapporten i sin helhet.

Lyssna på alla avsnitt av Megapodden